Gyártók

Hírlevél

BN Creme Cheek Rouge 7 g CR- Teljes nézet

BN Creme Cheek Rouge 7 g CR-

Ben Nye - Creme Cheek Rouge CR-


Pigmentekben gazdag krémpirosító, ezáltal vékony,

valamint erős árnyékolásra is egyaránt alkalmas.

Természetes átmenetet biztosít.
Kiszerelés: 7 gr tégely

Bővebb leírás

2 680 Ft‎

Ben Nye - Creme Cheek Rouge CR

Ben Nye *  Creme Rouge

A Creme Rouge melegséget ad, és kihangsúlyozza az arc körvonalait. Gazdag pigmentáció biztosítja sokoldalúságát, intenzív lefedettséget, és a természetes finomságot.

A másik dolog, amit igazán szeretnek az, hogy nincsen benne ásványiolajl! Ez jó, mert a bőr nem szereti ásványi olajokat - ezek eltömítik a pórusokat. Az első összetevő különböző viaszok, a második talkum. Ezek az anyagok nem tömik el a pórusokat, de a nap végén azért mindig le kell mosni.

Vásárlói vélemények:

1.

Hol is kezdjem? Ma évek óta használok Ben Nye termékeket, és ezek csodálatosak. Nagyon ritkán találok csak olyat, ami nekem nem tökéletes, de könnyen lehet, hogy csak az én bőrömön nem működtek optimálisan. Én sok tapasztalatot szereztem úgy, hogy én bátran ajánlom ezt a termékcsaládot.

Ben Nye termékek eredetileg a színházaknak készültek (50 éve), ezért erősen pigmentáltak, és tartósak. Ezek nem csak jók, de hihetetlenül kiváló az ár-érték arány is. Nem akarom azt mondani, "olcsó", mert annak nem jó a kicsengése.

És most konkrétan a pirosítóról Ezek úgy keverednek, mint egy álom. Ezek felvihetjük kézzel, nedves szivaccsal, ecsettel. Jól tapadnak, jól fednek, tartósak.

Minden alkalommal, amikor kérték, hogy ajánljanak egy krémszínező terméket, én ezt ajánlottam. Én használom őket menyasszony sminknél. Én használom őket magamnak, és ajánlom a munkatársainak, kollégáimnak.

2.

Én 29 éves vagyok, a bőröm érzékeny, a hajam barna, hullámos, a szemem zöld.

Az első Creme Rouge-t egy céges bulira vettem, és imádom az óta. Nagyszerű, természetes, nem fénylik, de látványos, dekoratív. Sokszor használom csak a csupasz bőrre, és így is tartós. Én egy lapos ecsettel viszem fel. Korall színt használom most, de alig várom, hogy más színeket is kipróbáljak. Imádom, imádom!

https://www.youtube.com/watch?v=HuclGGNm-P4

Ben Nye vásárlás, Rendelés, Smink, Sminkanyag, Sminkelés, Arcfestés. Testfestés. Kozmetikum. Professzionális, Kiváló, Tökélete, Alapozó, Korrektor, Rúzs, Pirosító, Szemtus, Szempillaspirál, Szemhéjpúder, Púder, Ecsetek, Nappali smink, Alkalmi smink.

Ben Nye Buy, Order, Make-up, Make-up material, make-up, Face Painting. Body Painting. Cosmetics. Professional, Outstanding, Perfection, Base, Concealer, Lipstick, Blush, Szemtus, Mascara, Eyeshadow, Lip Color, Brushes, Living makeup, casual makeup.

  • Mennyiség 1 db
  • Súly 7 g

No customer comments for the moment.

Write your review

BN Creme Cheek Rouge 7 g CR-

BN Creme Cheek Rouge 7 g CR-

Ben Nye - Creme Cheek Rouge CR-


Pigmentekben gazdag krémpirosító, ezáltal vékony,

valamint erős árnyékolásra is egyaránt alkalmas.

Természetes átmenetet biztosít.
Kiszerelés: 7 gr tégely

Write your review