Gyártók

HírlevélSzállítási feltételek:
 

Megrendelést követoen minden esetben kap egy automatikus visszajelzést a rendszertol.

Szállítási határidok:


Web áruházunk a megrendelt termékeket lehetőség szerint 2-7 munkanap alatt szállítja. Ha erre nincs lehetoség, például az adott termék(ek), szín(ek) hiányzik a raktárból, akkor  akkor azt igyekszünk mihamarabb beszerezni a gyártóktól, és elküldeni Önnek.(A beérkezés ilyenkor mindig a gyártók teljesítésén múlik) Ügyfélszolgálatunk e-mailben, vagy telefonon értesíti Önt arról, hogy melyik termékre kell várni. Ilyenkor lehetoség van arra, hogy az adott terméket kihagyjuk a rendelésbol, és a csomagot e nélkül küldjük el, vagy arra, hogy másik, hasonló (helyettesítő) terméket válasszon.


Szállítási információk:

- Csomagolási költséget nem számítunk fel, viszont a szállítási költség a megrendelőt terheli. Ügyfélszolgálati munkatársaink megrendelését követoen, a termék(ek) várható érkezésérol minden esetben tájékoztatást küldenek.

- A megrendelt terméket Magyarország területén a megrendelt terméket a Magyar Posta Zrt. futárszolgálata szállítja házhoz. A szállítási díj a postai díjszabás szerint történik.

Szállítási díj (Utánvétes csomagok esetén): 1750 Ft

Szállítási díj (Banki elore utalás esetén ): 1100 Ft

- Lehetoséget biztosítunk ügyfeleink számára a termék(ek) személyes átvételére, melyet a kapcsolat menüpont alatt található címen tehetnek meg.

(Figyelem! elofordulhat, hogy a rendelt termék nincs raktáron, ezért átvétel elott érdeklodjön a kapcsolat menűpont alatt található elérhetoségunk valamelyikén.)

A csomagok házhozszállítása munkanapokon 8-17 óráig (a Magyar Posta Zrt. munkarendje szerint) történik, a csomag elküldését követoen .