Gyártók

Hírlevél

Kr - Cake Eye Liner Sealer  5322 Teljes nézet

Kr - Cake Eye Liner Sealer 5322

Kryolan - Cake Eye Liner Sealer  5322

A Cske Eye Liner Sealer a száraz tust (Cake Eye Liner 5321) tartóssá, vízállóvá teszi. Az ecsetet a Cske Eye Liner Sealer-be mártva,a száraz tust oldjuk vele, és felvisszük a kívánt helyre..

 


Bővebb leírás

Kr 5322

2 380 Ft‎

Customers who bought this product also bought:

Previous
Next

Kryolan - Cake Eye Liner Sealer  5322

Kryolan  *  Cake Eye Liner Sealer 5322

A Kryolannak ez a professzionális új terméke, hatékony segítséget nyújt a tökéletes szem smink megalkotásához. Több módon is használható. lehet úgy, hogy az elkészült szemhéjtusra vékonyan felvisszük, így az tartósabb, intenzívebb, és jól ellenállóvá válik a nedvességgel szemben. Gyakrabban használják azonban úgy, hogy a száraz tust, eleve a Cake Eye Liner Sealer-rel visszük fel. A tus ecsetet a Sealerbe mártva, a nedves ecsettel vesszük fel a tust, és a lágy, krémes anyagot visszük fel a szemre. Így egy gyönyörű, intenzív ragyogású, kopásálló, hosszantartó sminket kapunk.

 Kryolan Cake szemhéjtus tömítő (Sealor) messze az abszolút legjobb választás, amit valaha is használtam.  Én eddig bármit is használtam a szememre – ceruzát, tust -, még sohasem tartott ki délutánig, lekopott, gyűrődött. Szemceruzával próbálgattam javítani. Sokáig azt gondoltam, hogy a hiba bennem van – a plázában is ezt mondta a lány – úgy hittem, túl zsíros, olajos a bőröm, és ezért nem marad meg rajta még a méregdrága smink sem. Aztán kéthete kábé, rendeltem a weben a Kryolan Sealert. Ez a helyén tartja a sminkemet, késő délután, sőt este is még mindig tökéletes. Három napja esőben mentem haza, meg sem mozdult.   Olga (28)

Kryolan

Cake Eye Liner Sealer
 

PRODUCT CODE: 05322/00
DETAILS: 15 ml

Cake Eye Liner Sealer is an innovative preparation created especially for the professional make-up artist to effectively help provide perfect eye make-up.

Cake Eye Liner Sealer seals the applied eye liner, enhances its durability and improves moisture resistance.

The sealer is thinly applied over the eye liner after it has dried. This sealer preparation can, however, also be directly employed to line the eyelid: the brush is first wet with Cake Eye Liner Sealer and the moist brush is then used to apply Cake Eye Liner.

 

PRO TIP

Perfect for sealing Cake Eye Liner or other products, add Cake Eye Liner Sealer to Aquacolor for longer lasting results in body and face painting.

 

INGREDIENTS

Aqua (Water), Acrylates/Octylacrylamide Copolymer, Propylene Glycol, Polyester-5, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Methylparaben, Hydroxyethylcellulose, Ethylparaben, Propylparaben


  • Kiszerelés 15 ml
  • Mennyiség 1 db
  • Egységár 13.866,666 Ft / 100 ml
  • Felhasználhatóható felbontás után: 12 hónap
  • Tárolás: Száraz, hűvös helyen

No customer comments for the moment.

Write your review

Kr - Cake Eye Liner Sealer  5322

Kr - Cake Eye Liner Sealer 5322

Kryolan - Cake Eye Liner Sealer  5322

A Cske Eye Liner Sealer a száraz tust (Cake Eye Liner 5321) tartóssá, vízállóvá teszi. Az ecsetet a Cske Eye Liner Sealer-be mártva,a száraz tust oldjuk vele, és felvisszük a kívánt helyre..

 


Write your review