Gyártók

Hírlevél

Kr  Ecsetkészlet 7 db szintetikus ecsettel 8314 Teljes nézet

Kr Ecsetkészlet 7 db szintetikus ecsettel 8314

Kryolan Ecsetkészlet 7 db szintetikus ecsettel 8314

Bővebb leírás

Kr 8314

7 430 Ft‎

Customers who bought this product also bought:

Previous
Next

Kryolan Ecsetkészlet 7 db szintetikus ecsettel 8314

Gondolom, hogy senkinek nem okoz meglepetést az a tény, hogy a technológia rohamléptekben fejlődik. Ezért aztán a korábban egyeduralkodó szőrme ecsetek mellett egyre nagyobb teret kapnak a szintetikus ecsetek. Ma már nem kérdés, hogy tudnak-e olyan minőséget gyártani, mint a természetes állati szőr ecset. A válasz egyértelmű igen, sőt bizonyos esetekben lényegesen jobb teljesítményt tudnak nyújtani. (A kérdés inkább az, hogy melyik gyártása az olcsóbb)

Ez az ecset szett szintetikus szálakból készült. A hét ecset közt találunk alapozó, korrektor, keverő, tus, szemhéj, és ajak ecsetet. A praktikus, ezüstszínű garnitúra, a Kryolan logóval jelzi a jó minőséget.

Ár érték arány ideális.


Kryolan

PRODUCT CODE: 08314/00
DETAILS: 7 brushes

The Make-up Brush Set made from synthethic fibers is suitable for applying foundation, concealer, eye shadow and lip rouge. This Brush Set allows a quick and professional application of the diverse products. The practical set with Kryolan Logo offers the ability to keep the brushes organized and easily accessible. The Make-up Brush Set contains the following brushes: Highlight Brush, Concealer Brush, Foundation Brush, Blending Brush, Eye Liner Brush, Lip Brush, Eye Shadow Brush. 

  • Mennyiség 1 db
  • Tárolás: Száraz, hűvös helyen

No customer comments for the moment.

Write your review

Kr  Ecsetkészlet 7 db szintetikus ecsettel 8314

Kr Ecsetkészlet 7 db szintetikus ecsettel 8314

Kryolan Ecsetkészlet 7 db szintetikus ecsettel 8314

Write your review