Gyártók

Hírlevél

Kr Brush-On Consealer  9080 Teljes nézet

Kr Brush-On Consealer 9080

Kryolan Brush-On Consealer  9080

Bővebb leírás

2 380 Ft‎

Customers who bought this product also bought:

Previous
Next

Kryolan  *  Brush-On Copnsealer  9080

Egy folyékony korrektor, amely a legújabb kutatások alapján a legmodernebb anyagokból készül. Elegáns, ecsetes, precízen adagolható. Elsősorban a szem alatti árnyékok, redők elfedésére, és egy enyhe világosításra szolgál. Összetétele biztosítja, hogy a lehető legvékonyabb rétegben is hatékonyan fedjen, és egyben ápolja, védje a szemkörnyék érzékeny bőrét. Az ecsettel szemközti oldal kismértékű csavarásával pontosan az elegendő mennyiségű anyagot juttathatjuk az ecsetre, így még sokkal gazdaságosabb is. Az ecset alkalmas az eldolgozásra, ezért nincs is szükség külön ecsetre.

Texture & Consistency: A Kryolan Brush-On Consealer egy nagyon könnyű, un. félig folyékony állagú korrektor. Ha a használat előtt még külön is használ egy jó minőségű hidratáló krémet, még sokkal jobb lesz a végeredmény. Tökéletes, és természetes.

Pigmentation & Coverage: Nem túlzás azt állítani, hogy a Kryolan egy fantasztikus pigmentációjú termékkel rukkolt elő. A legkisebb mennyiség is csodálatosan fed.

Idézet Terézia leveléből: Láttam az unokanővéremet, hogy hogyan készíti. Nagyon rossz, csúnya párás idő volt, és fenn maradt neki több mint tizenkét órán át, és nem csúszott el, mindvégig tökéletes maradt. Együtt alkalmazta a Dermacolor Camouflage alapozóval, és soha sem volt vele semmi probléma, nem kenődött, nem csomósodott. Ma már én is használom. Elkezdem egy nagyon kis mennyiséggel. Csak egy „kattintás” a toll végén is elég, hogy fedezze a szem alatti területet mindkét szememen. Én az applikátorecsetettel, viszem fel a terméket a szem alatti részre majd használom a gyűrűsujjam az elsimításhoz. A végén még használok egy kis fixáló púdert.

Kryolan

Brush-on Concealer

PRODUCT CODE: 09080/00
DETAILS: Brush dispenser

Brush-on Concealer is a cream make-up to conceal shadows under the eyes, as well as slight discolorations of the skin. This light, but effectively covering concealer corrects and cares the area of skin involved. 
Brush-on Concealer is offered in a practical, handy applicator with integrated brush.

 

PRO TIP

Apply a thin layer over the eyelid to create a great base for eye shadows.

 

INGREDIENTS

Cyclopentasiloxane, Octyldodecanol, Magnesium Stearate, Cera Alba (Beeswax), C20-40 Alkyl Stearate, Tocopherol, Trihydroxystearin and may contain: [+/- Titanium Dioxide CI 77891, Iron Oxides CI 77491, CI 77492, CI 77499, Ultramarines CI 77007, Red 36 CI 12085, Yellow 5 Lake CI 19140, Red 40 Lake CI 16035]

  • Mennyiség 1 db
  • Tárolás: Száraz, hűvös helyen

No customer comments for the moment.

Write your review

Kr Brush-On Consealer  9080

Kr Brush-On Consealer 9080

Kryolan Brush-On Consealer  9080

Write your review