Gyártók

Hírlevél

Kr HD Micro Foundation Smoothing Fluid art.N. 19130 Teljes nézet

Kr HD Micro Foundation Smoothing Fluid art.N. 19130

Kryolan HD Micro Foundation Smoothing Fluid art.N. 19130

Bővebb leírás

8 900 Ft‎

Kryolan HD Micro Foundation Smoothing Fluid art.N. 19130

Tartalma: 30 ml net wet. 1 oozMinőségét megőrzi: felnyitástól számított 12 hónapigTermék bevezetése: 2007Általános jellemzők…

A Micro Foundation Smoothing Fluid egy különösen lágy, bársonyos állagú sminkanyag, különleges, selymes fényhatással. A Micro Foundation Smoothing Fluid készítése során felhasznált irrizáló mikropigmentek a fényt látványosan verik vissza. Ez az egyedi hatás predesztinálja ezt a terméket különleges, nem mindennapin make-up készítésére.

Hogy a sminkelt bőr mindig a legkellemesebb érzést biztosítsa, e különleges sminkkészítmény használójának, a Micro Foundation Smoothing Fluid előállítása során a legmodernebb, bőrbarát, a bőr öregedését gátló, és bőrápoló alkotórészeket használnak fel. A káros hatású UV sugarak ellen védő filtert is tartalmaz.

Micro Foundation Smoothing Fluid tökéletes megoldást kínál, ha a High Definition technikát alkalmazó kamerával dolgozóknak akár filmen, televízióban, vagy fotózáskor.A felviteléhez használjon finom pórusú sminkszivacsot vagy alapozó ecsetet. Szükség esetén púderezze (rögzítse) a speciálisan ehhez a termék családhoz kifejlesztett HD Micro Silk Powder-rel (art.N. 19700) .

Kryolan High Definition Micro Foundation simítása Fluid. Mikronizált, puha alapja a tökéletes megjelenés, az anti-aging tulajdonságokkal és hatékony árnyékolást a káros UV-sugarak. Ideális a természetes megjelenő smink, kiválóan alkalmas nagy felbontású kamera technikák (film, TV, fotó). Simítása Fluid kell alkalmazni vékonyan és egyenletesen, lehetőleg egy nagyon finom pórusú szivaccsal vagy kefével alapítvány. Hagyjuk meg egy rövid időre, és alkalmazza a mikro selyem por, ha szükséges.

Kryolan High Definition Micro Foundation Smoothing Fluid. Micronized, soft foundation for a perfect appearance, with anti-aging properties and effective shielding against harmful UV-beams. Ideal for a naturally-appearing make-up, perfectly suitable for high-resolution camera techniques (Film, TV, Photo). Smoothing Fluid should be applied thinly & evenly- preferably with a very fine-pore sponge or a foundation brush. Allow to set for a short while and apply micro silk powder, if necessary. 

Kryolan

  • Kiszerelés 30 ml
  • Mennyiség 1 db
  • Egységár 28.400 Ft / 100 ml
  • Tárolás: Száraz, hűvös helyen

No customer comments for the moment.

Write your review

Kr HD Micro Foundation Smoothing Fluid art.N. 19130

Kr HD Micro Foundation Smoothing Fluid art.N. 19130

Kryolan HD Micro Foundation Smoothing Fluid art.N. 19130

Write your review