Gyártók

Hírlevél

PB - Mascara Cat Lash Design - spirál CLD- Teljes nézet

PB - Mascara Cat Lash Design - spirál CLD-

Paris Berlin - Mascara Cat Lash Design - spirál CLD

Ez a szempillafesték CAT LASH növeli a hosszúságot és valójában

sűríti a szempillákat. 

Kiszerelés: 1,5 g / 8 ml

Bővebb leírás

PB CLD

3 470 Ft‎

Customers who bought this product also bought:

Previous
Next

Paris Berlin * Mascara Cat Lash Design * CLD

Ez a kiemelkedő szempillaspirál lenyűgöző volument és hosszúságot ad.  A full-contact kefe teljesen lefedi a szempillákat, és intenzív feketére festi azokat. A dúsított olívaolaj, az E-vitamin, és az új textúrájú pigmentek hosszú, intenzív fekete színt adnak. A kamilla kivonat csökkenti az esetleges gyulladásokat, és lehetővé teszi, hogy az érzékeny szeműek is bátran használhassák. Parabénmentes! A ParisBerlinnek nemcsak a szépséged, hanem az egészséged is számít! (Hogy ez miért fontos, lentebb olvashatsz róla)

Kiszerelés: 1,5 g / 8 ml

Meg újult a ParisBerlin Le Mascara Cat Lash Design

Ez a szempillaspirál fantasztikus dúsító és hosszabbító hatású.

Lenyűgöző volumen, intenzív ívelés, mély tónus. Műszempillákkal vetekedő eredmény.

Ingredients: Aqua, Oryza Sativa Bran wax, Cyclopentasiloxane, Hydrogenated Olive oil Stearyl Esters, Copernica Cerifera Wax, Alcohol Denat, Palmitic Acid, Stearic Acid, Triethanolamine, Euphorbia Cerifera Wax, Acacia Senegal Gum, Panthenol, Phenoxyethanol, VP/VA Copolymer, Polyvinyl Alcohol, Aminomethyl Propanediol, Chlorphenesin, Ascorbyl Palmitate. Peut contenir/may contain +/-: CI 77499, CI 77492, CI 77891

En un seul geste, le Mascara Cat Lash gaine, recourbe et épaissit les cils pour un véritable effet "faux cils". Sa brosse est spécialement conçue pour appliquer généreusement cette formule soyeuse et crèmeuse dont les cires enrichies procurent un irrésistible volume, une parfaite adhérence et une très longue tenue.

In a single stroke it both thickens the lashes and curls them providing false lashes effect. Its formula allows a natural movement of lashes, long lasting and a perfect adherence of an irresistible volume, extreme curl and infinite lenght.

A parabéneknek több változatát is gyakran használják kozmetikumokban, de ezek az anyagok a kutatások szerint igencsak nagy kockázatokat rejtenek.  A legelterjedtebb kozmetikai tartósítószerek közé tartoznak, és megtalálhatók az arckrémtől kezdve a dezodoron át a samponig sok mindenben, de egyes gyógyszerekben és ételekben is előfordulnak. 

A parabént leggyakrabban metilparabén E218, etilparabén E214, propilparabén, butilparabén néven találhatod meg a csomagoláson feltüntetve, ritkábban használt változatai az izobutil-parabén, izopropil-parabén, benzilparabén. Bár parabének a természetben is előfordulnak, a kozmetikumokban található parabént mesterségesen állítják elő, ami hozzájárulhat káros hatásaihoz. 

A Fogyasztói Termékek Európai Tudományos Bizottsága - SCCP - 2006-ban fogalmazta meg álláspontját, mely szerint nem áll rendelkezésre elegendő adat arra, hogy megállapítsák, a propil-, butil- and isobutil-parabén használata teljesen biztonságos. Az egészségügyi határérték, vagyis ezeknek az anyagoknak a megengedett koncentrációja a kozmetikumokban 0,4%. Vitatott megítélésük ellenére még mindig sok kozmetikumban előfordulnak, mert elterjedtek, és az előállításuk is viszonylag olcsó. Ha azonban nem akarod kockára tenni az egészségedet, tanulmányozd a kozmetikumok csomagolását, és válassz inkább parabénmentes terméket. A kemikáliák gond nélkül felszívódnak a bőrön át. Használatukat követően már néhány másodperc múlva megtalálhatók minden szervben a helyileg alkalmazott szer nyomai. A következő 5 vegyülettől kell óvakodni a különféle bőrápoló termékekben:

Para-amino-benzoesav (PABA), beleértve az oktil-dimetil PABA-t is

Benzofenonok, különösen a benzofenon-3

Cinnamátok, főként az oktil-metoxi-cinamát (OMC)

Homoszalátok 4-metilbenzilidén-kámfor (4-MBC)A PABA leggyakrabban bőrirritációt okoz. A többi négy ösztrogénszerű összetevőket tartalmaz, amik potenciálisan megzavarják a hormontermelést és negatívan befolyásolják az agyfejlődést és a reproduktív funkciókat. Az antibakteriális tartósítót, a kozmetikai szerekben használt parabéneket a kereskedelemben kapható napvédő szerek több mint 60%-a tartalmazza, vándorolnak a testben, felbukkannak a mellráksejtekben és a férfi szaporodási szervekben is.

A parabének fokozzák a mellráksejtek osztódását és csökkentik a tesztoszteron előállítást.Az elmúlt évtizedekben számos kutatás vizsgálta már a dezodorokban lévő parabének esetleges szerepét a mellrák kialakulásában, és az eredmények általában nem voltak megnyugtatóak. A legújabb vizsgálatok szerint az arckrémekben, dezodorokban, sőt néhány feldolgozott hústermékben is megtalálhatóparabén nevű vegyületek egyértelműen kimutathatók a mellrákkal diagnosztizált nők szövetmintáiból. A gyerekek nagyobb veszélynek vannak kitéve, mert az immunrendszerük még nem fejlődött ki teljesen. A gyerekek bőre sokkal érzékenyebb a felnőttekénél, több mérgező anyag szívódik fel rajta keresztül, és mivel a gyerekek fiatalok, a mérgek hosszabb időszakon keresztül halmozódnak fel.

Dánia 2011-ben betiltotta a propil- és butilparabént a 3 év alatti gyermekek számára készülő kozmetikai, tisztálkodási termékekben. A korlátozás oka ezen parabének endokrin diszruptor, azaz hormonrendszer károsító hatása. Az Európai Bizottság fogyasztóvédelemmel foglalkozó tudományos bizottsága 2010. decemberben hozta nyilvánosságra jelentését a parabének kockázatairól. Eszerint a hosszabb láncú vegyületek, mint például a propil- és butilparabén hormonális hatásúak lehetnek, míg az etil- és metilparabének – az engedélyezett koncentrációban – biztonságosak.

MegoldásVásároljunk parabénmentes termékeket, kerüljük a parabének használatát! Óvakodj az olcsó "kilós" termékektől.. vigyázz az egészségedre!

Tudtad?A gyógyszerkönyvi hidrofil kenőcs tartósítószere a 96%-os alkoholban oldott Methylium-prahydroxybenzoicum (metil-parahidroxibenzoát, metil-paraben). Az oldott anyag gyógyszerkönyvi neve Solutio Conservans, ezen a néven szerepel az élőiratokban.  Tehát amikor "patikai hidrofil fürdető kenőcsöt" veszel... fürdesz a parabénban?


  • Mennyiség 1 db

No customer comments for the moment.

Write your review

PB - Mascara Cat Lash Design - spirál CLD-

PB - Mascara Cat Lash Design - spirál CLD-

Paris Berlin - Mascara Cat Lash Design - spirál CLD

Ez a szempillafesték CAT LASH növeli a hosszúságot és valójában

sűríti a szempillákat. 

Kiszerelés: 1,5 g / 8 ml

Write your review