Szavatosság, jótállás

A www.makeupmarket.hu, www.parokabolt.hu webáruháza az általa eladott termékekre annak típusától függően eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal.

 

Felelősség korlátozása

A www.makeupmarket.hu, www.parokabolt.hu webáruházban kínált termékek egy részének használata feltételez szakmai (sminkes, maszkos) ismereteket, gyakorlatot. Ezen termékeket „szakmai használatra” jelzéssel jelöljük. Használatuk kizárólag saját felelősségre történik. A hozzá nemértésből eredő károkért felelősséget nem vállalunk.

A webáruházban történő vásárlás feltételezi, hogy Vásárló birtokában van az internet nyújtotta lehetőségeknek, s azok korlátainak, amelyeket tudomásul vesz és elfogad, különös tekintettel a technikai lehetőségekre és hibákra. Kereskedő nem vállal felelősséget semmilyen kárért, amely a weboldalra való csatlakozás miatt következett be. Vásárlót terheli számítógépe, illetve az azon lévő adatok védelmének kötelezettsége. Kereskedő nem vonható felelősségre olyan dologgal kapcsolatosan, ami nem áll irányítása alatt, amire nincs közvetlen ráhatása. Kereskedő jogi úton szerez érvényt jogainak minden olyan esetben, ha webáruháza felhasználásával próbálnak törvénytelenséget, csalást elkövetni.

 

A www.makeupmarket.hu, www.parokabolt.hu webáruház tulajdonosa nem vonható felelősségre harmadik személy által valamely résztvevő rovására elkövetett vásárlás miatt. Kereskedő szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt, szabadon módosíthatja a vásárlás feltételeit. A módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor az a weboldalon (webáruházban) megjelenik. A termékekről közölt képek illusztrációk, a képernyőn látható színek, méretarányok eltérhetnek a termék valós színeitől, méretétől. Kereskedő és Vásárló vitás ügyeiket békés úton próbálják rendezni.

 

Kövess minket Facebook-on