KÜLDETÉSÜNK

Küldetésünk biztosítani, hogy vásárlóink a professzionális smink, és maszk anyagok lehető legalacsonyabb áron hozzájussanak mindazokhoz a termékekhez, amelyekre szükségük lehet a mindennapok során, és a filmes, színházi, fotós munkákhoz, valamint az otthoni, munkahelyi, iskolai rendezvényekhez.

TERVÜNK

Az ország egyik legjobb, legnagyobb, legolcsóbb és legismertebb professzionális sminkanyag kereskedői legyünk.

STRATÉGIÁNK

Kiegyensúlyozott működést kívánunk folytatni, úgy hogy csak a legjobb minőséget kínáljuk.

RÓLUNK

A Premier Kozmetik Kft. lassan három évtized óta áll a professzionális smink-, és maszkmesterek, a smink iránt érdeklődők szolgálatában.

MÁRKÁINK

KRYOLAN.

A make-up egy tudomány.

A Kryolan kémikusai több mint hat évtizede fejlesztik professzionális választékunkat Berlin központjában. Ez idő alatt 750 színes intenzív árnyalatot hoztak létre és fejlesztettek ki több mint 16 000 termékben, amelyeket jelenleg világszerte több mint 80 országban használnak.

PARIS BERLIN

A francia cég teljes választéka áll szakembereink rendelkezésére. A Paris Berlin termékeit, eszközeit a kiváló minőség, felhasználhatóság, attraktív színek, elegáns design tették vásárlóink egyik kedvencévé. A termékeik könnyen, hatékonyan használhatók a mindennapok, és professzionális területen is.

BEN NYE

A cég alapítója több, mint 20 éven át vezette az egyik legnagyobb filmstúdió, a XX-th Century Fox smink-, és maszkrészlegét. Sok éves szakmai tapasztalata alapján kifejlesztett sminkanyagait a gyakorló szakemberek igényeinek, észrevételeinek, javaslatainak alapján fejlesztik a mai napig is.

 


Kövess minket Facebook-on