No brand

No supplier

Cikkszám: Kr 1108

Kr Aquacolor paletta 24 szín 1108

Ismertető(k): 0

Kryolan   Aquacolor  Palette 24 szín Termékkód: 01108/00 Mennyiség: 80 ml Az Aquacolor Palettes 24 színű összeállításai ideálisak a különféle alkotásokhoz. ECARF tanúsítvánnyal rendelkezik.

Ár 32 600 Ft
Bővebben
Raktáron

Cikkszám: PB LCH-

PB La Compacte Hightech LCH-

Ismertető(k): 0

Név: La Compacte Hightech LCH- Gyártó: Paris Berlin Termékkód: LCH- Mennyiség: 10 g A Paris Berlin La Compacte Hightech HD egy különleges, bársonyos préselt porpúder. Felviteltől függően, az alapozóra felvíve, transzparens fixáló púderként is használható. Tökéletes tartást biztosít a sminknek, lágy érzést és csodálatos látványt nyújt. A legújabb HD...

Ár 5 850 Ft
Bővebben
Raktáron

Cikkszám: Kr 75005

Kr Dermacolor Camouflage Creme Refill 75005

Ismertető(k): 0

Név: Dermacolor Camouflage Creme Refill Gyártó: Kryolan Termékkód: 70005/00 Mennyiség: 4 g  A Dermacolor Camouflage Creme egy különösen erősen pigmentált smink alapozó, melyet úgy alakítottak ki, hogy korrigálja, és elfedje a bőr hibáit, elszíneződését és még a tetoválásokat is. A Dermacolor Camouflage Creme különösen alkalmas az arcra és a nyakra, de a...

Cikkszám: Kr 5321

Kr Cake Eye Liner 5321

Ismertető(k): 0

Cake Eye Liner  száraz szemtus Termékkód:  05321/00       Mennyiség: 3,5 g A Cake Eye Linert egy kompakt szemhéjfesték, elegáns csomagolásban, amit nedves ecsettel viszünk fel. Fontos, hogy ne használjon túl sok folyadékot. Rendkívüli formulája miatt a Cake Eye Liner speciálisan intenzív, és hosszú élettartamú. A tus a Cake Eye Liner Sealer...

Ár 4 170 Ft
Bővebben
Raktáron
Összes TOP termék

Kr Dual Finish 10 g 9120

Kr 9120
Értékelés 

Név: Dual Finish

Gyártó: Kryolan
Termékkód: 009120/00
Mennyiség: 10 g

Krémes, lágy, bársonyos érzésű smink elegáns, tükrös doboban, kompakt, akár nedves, vagy akár száraz alkalmazásra. Mindkét felhasználási technika kimagasló, bár eltérő eredményt nyújt. Száraz formában egy krémpúder tulajdonságait mutatja, amely természetesen ennek megfelelő eredményt biztosít a bőrnek. A használat ily módon gyors, egyszerű és teljesen probléma mentes, az eredmény pedig egy bársonyos, matt felületet biztosít a bőrnek. Fedőképessége jó, bár behatárolt, akárcsak valamennyi kompakt púderé.

szín
10 400 Ft
Adóval együtt
Mennyiség

Leírás

Név: Dual Finish

Gyártó: Kryolan
Termékkód: 009120/00
Mennyiség: 10 g

Krémes, lágy, bársonyos érzésű smink elegáns, tükrös doboban, kompakt, akár nedves, vagy akár száraz alkalmazásra. Mindkét felhasználási technika kimagasló, bár eltérő eredményt nyújt. Száraz formában egy krémpúder tulajdonságait mutatja, amely természetesen ennek megfelelő eredményt biztosít a bőrnek. A használat ily módon gyors, egyszerű és teljesen probléma mentes, az eredmény pedig egy bársonyos, matt felületet biztosít a bőrnek. Fedőképessége jó, bár behatárolt, akárcsak valamennyi kompakt púderé.

Nedves felvitel esetén a Dual Finish alapozóként működik. Nedves sminkszivaccsal a terméket egyenletesen lehet felvinni a bőrre. Ezt a módszert alkalmazva az eredmény egy szépen, egyenletesen fedett bőr lesz, nem maradnak az arcon púderszemcsék. A termék a nedvesség hatására stabilizálódik, ennek eredményeképpen az arcnak egy természetes fényt kölcsönöz. A nedves használattal intenzívebb színhatás érhető el. A bőr felülete matt, de nem művien matt lesz. Ezt az exkluzív készítményt legjobban szárazon lehet alkalmazni, és egy nedves latex szivacs beállítással és bevonattal követi a tökéletes alapozást. A nedves felhordás lehetővé teszi a bőr jobb minőségét és színintenzitását. A Dual Finish anyagot finoman eltávolíthatjuk AquaCleans segítségével, vagy szappannal és vízzel.

Használat: Krémes, lágy, kompakt alapozó elegáns sminktükrös dobozban. A Dual Finish a sminkanyagok új típusát reprezentálja. A termék maga préselt púder jellegű, amely szárazon - púderpuffnival felvíve - és nedvesen is használható nedves sminkszivacs segítségével.

Profi tipp: Ideális olajos, zsíros bőrre.

Eltávolítás:
Langyosvízzel, szappannal könnyedén eltávolítható a bőrről. Könnyedén lemosható AquaCleannel vagy szappanos vízzel.

Felbontás után felhasználható: 24 hónap

Összetevők: Mica, Talc, Dimethicone, Aluminum Hydroxide, Silica, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Trimethylsiloxysilicate, Zinc Stearate, BHT, Tocopherol, Parfum (Fragrance) and may contain: [+/- Titanium Dioxide CI 77891, Iron Oxides CI 77491, CI 77492, CI 77499, Ultramarines CI 77007, Carmine CI 75470, Red 36 CI 12085, Yellow 6 Lake CI 15985] May contain carmine as a color additive.

Tárolás:

Száraz hűvös helyen tárolandó.

 

Veszélyek:

Ne kerüljön a szemébe. Ne egye meg. Kisgyermekektől elzárva tartandó.

Szállítási idő 1 – 3 nap.

Ha a termék nincs raktáron, akkor a termékgyártótól való beérkezése utáni 1 - 3 nap

Képek: 

 

A színtáblázatban, és a képernyőn szereplő árnyalatok nem feltétlenül azonosak az eredeti árnyalatokkal. A színek elérhetősége országonként eltérő lehet. Ez azt jelenti, hogy Magyarországon sem érhető, vásárolható el minden szín. Megértésüket köszönjük. Ettől függetlenül előfordulhat, hogy tudunk megoldást találni. Kérjük, hogy érdeklődjön.

Lexikon:

Több mint 75 éve kiváló minőségű termékek világszerte a legmodernebb sminkművészek, és az A-listájú hírességek készleteiben több mint 90 országban. Széles körben tekintik a make-up iparági szabványának, több mint 17 ezer termékkel, amely a szépség, a divat, javító orvosi álcázás, film, és TV, a színház, SFX (speciális effectek), testművészet, a Kryolan a legkedveltebb sminkmárka a csúcsminőségű produkciók, presztízs divatbemutatók számára. Nagy színházi előadások, TV és film, bőrklinikák, és a vezető kórházak, valamint az igényes szépségfogyasztók, akik a kiváló minőségű professzionális sminket részesítik előnyben.

DUAL FINISH

PRODUCT CODE: 09120/00

DETAILS: 10 g Mirror Box

Creamy, soft-feeling make-up in an elegant compact, for moist or dry application. In dry form, this preparation is similar to cream powder and is effective in lightly tinting and shading the skin. This exclusive formula is best applied dry and followed by a moist latex sponge setting and finish for a perfect foundation application. Moist application enables greater covering quality and color intensity on the skin. Dual Finish can be gently removed with AquaCleans, or effortlessly with soap and water.

PRO TIP

Ideal for use on oil prone skin.

INGREDIENTS

Mica, Talc, Dimethicone, Aluminum Hydroxide, Silica, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Trimethylsiloxysilicate, Zinc Stearate, BHT, Tocopherol, Parfum (Fragrance) and may contain: [+/- Titanium Dioxide CI 77891, Iron Oxides CI 77491, CI 77492, CI 77499, Ultramarines CI 77007, Carmine CI 75470, Red 36 CI 12085, Yellow 6 Lake CI 15985] May contain carmine as a color additive.

KRYOLAN

At Kryolan, we make make-up. But not like anybody else. Because unlike everybody else, we actually make our make-up. We‘ve done it our own way for more than 70 years and three generations. We think of it. We manufacture it. Formulate it and love it into existence. There is only one real professional make-up maker. There is only one Kryolan.

Termék részletei
Kr 9120
Vélemények

No customer reviews for the moment.

Write your review

Kr Cake Eye Liner     5321

Kr Cake Eye Liner 5321

Cake Eye Liner  száraz szemtus

Termékkód:  05321/00      

Mennyiség: 3,5 g

A Cake Eye Linert egy kompakt szemhéjfesték, elegáns csomagolásban, amit nedves ecsettel viszünk fel. Fontos, hogy ne használjon túl sok folyadékot. Rendkívüli formulája miatt a Cake Eye Liner speciálisan intenzív, és hosszú élettartamú. A tus a Cake Eye Liner Sealer alkalmazásával kopás, folt, és vízálló.

Write your review
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Cikkszám: Kr 1096

Kr Combi Special Sharpener Kombi hegyező 1096

Ismertető(k): 0

Név: Combi Special Sharpener Gyártó: Kryolan Termékkód: 001096/00 Mennyiség: 1 db Praktikus, kombinált sminkceruza hegyező 2 lyukú kialakítással különböző méretű kozmetikai ceruzákhoz, ideálisak Kajal, Contour Pencil, Faceliner, és a Gel Eyeliner számára. Törésmentesen, egyenletesen hegyez. A fát sem „cafrangolják”.

Ár 1 090 Ft
Bővebben
Raktáron

Cikkszám: Kr 2142

Kr GF-QAT N 2142

Ismertető(k): 0

Név: GF-QAT N Gyártó: Kryolan Termékkód: 002142/00 Mennyiség: 200 ml A GF-Qat N egy klasszikus professzionális termék lágy viszkózus, nem nedvszívó gél. Samponnal eltávolítható, vastag gél, a haj kisimítására (lelapítására) kopasz paróka alá. Ez a gél sokoldalú, például vízhullám vagy más nedves megjelenésű frizura készítésekor. Ezen felül...

Ár 12 390 Ft
Bővebben
Raktáron

Cikkszám: Kr 5345

Kr DUO Adhesive 5 g 5345

Ismertető(k): 0

Név: DUO Adhesive Gyártó: Kryolan Termékkód: 005345/00 Mennyiség: 5 g DUO műszempilla ragasztó nagy tisztaságú, ammónia mentes, latex alapú, száradás után színtelen, hosszantartó ragasztó.

Ár 4 460 Ft
Bővebben
Raktáron

Cikkszám: Kr 9190

Kr Ultra Make-up Base 30 ml 9190

Ismertető(k): 0

Név: Ultra Make-up Base Gyártó: Kryolan Termékkód: 009190/00 Mennyiség: 30 ml Az Ultra Make-up Base egy könnyű folyékony-semlegesítő, amely a bőr kívánt árnyalatának természetes egyensúlyát éri el. Az Ultra Make-up Base sminkbázis - különleges színezett báziskrém, hogy a megfelelő színegyensúlyt hozza létre a megkívánt bőrárnyalat érdekében.

Ár 6 340 Ft
Bővebben
Raktáron

Cikkszám: Kr 6560

Kr Artex 2 x 40 ml 6560

Ismertető(k): 0

Artex – sebkészítő Termékkód: 06560/00        Mennyiség: 2 x 40 ml Az Artex ideális a 3D bőrhatások, például sebek, hegek, és égések létrehozásához, valamint a nemkívánatos bőr anomáliák elrejtéséhez. Óvatosan keverjük össze az egyenlő részeket (1: 1) és alkalmazzuk a bőrre. Az alkalmazás után azonnal létrehozhatja a kívánt hatást. A kikeményedés...

Ár 14 360 Ft
Bővebben
Raktáron

Cikkszám: PB AL-

PB L'Anticerne Lissant 2,4 ml AL-

Ismertető(k): 0

Paris Berlin L'ANTICERNE LISSANT / folyékony korrektor 2,4ml L'ANTICERNE LISSANT láthatóan csökkenti a fáradtság jeleit, eltakarja a sötét karikákat és az árnyékokat. Ultra könnyű, friss és kényelmes krém formulája kisimítja és hidratálja a finom vonalakat. Kifogástalan tartást nyújt órákig.

Ár 7 430 Ft
Bővebben
Raktáron

Cikkszám: Kr 1108

Kr Aquacolor paletta 24 szín 1108

Ismertető(k): 0

Kryolan   Aquacolor  Palette 24 szín Termékkód: 01108/00 Mennyiség: 80 ml Az Aquacolor Palettes 24 színű összeállításai ideálisak a különféle alkotásokhoz. ECARF tanúsítvánnyal rendelkezik.

Ár 32 600 Ft
Bővebben
Raktáron

Cikkszám: Kr 25308

Kr Üres tükrös paletta 8-s 25308

Ismertető(k): 0

Név: Üres tükrös paletta 8-s Gyártó: Kryolan Termékkód: 25308/00 Mennyiség: 1 db Méretek: 15 cm x 10 cm x 1,5 cm A Kryolan üres tükrös műanyag palettája. A palettát 8 színhez tervezték – (szemszínező utántöltő, Dermacolor Light) A termék elegáns, tartós műanyagból készült. Az alapozó tégelyek könnyedén beragaszthatók a helyükre, és ugyan ilyen könnyen...

Ár 5 860 Ft
Bővebben
Raktáron

Cikkszám: Kr 9320

Kr Proline 4 ml 9320

Ismertető(k): 0

Név: Proliner Gyártó: Kryolan Termékkód: 009320/00 Mennyiség: 4 ml A Proliner tökéletes termék a pontos szemvonal megrajzolására, ez a megfelelő smink az arc és a test kreatív, pontos tervezéséhez. Ahol a speciális, tartós vonalakra van szükség, a Proliner a tökéletes választás. Egy elegáns akril csomagolás, finom ecsettel.

Ár 5 850 Ft
Bővebben
Raktáron

Cikkszám: BN SG-2

BN Spirit Gum SG-2 29 ml ragasztó

Ismertető(k): 0

Név: Spirit Gum SG- ragasztó Gyártó: Ben Nye Termékkód: SC-2 Mennyiség: 29 ml A Ben Nye Spirit Gum egy hosszan tartó, speciális ragasztó anyag. Tökéletesen használható parókához, póthajhoz, (ál)szakállhoz, (ál)bajuszhoz, és más szőrzetekhez vagy könnyebb súlyú anyag, protézis ragasztásához. Leoldásához mindenképpen alkalmazzunk speciális oldót. /Ben...

Ár 6 440 Ft
Bővebben
Raktáron

Cikkszám: Kr 19700

Kr HD Micro Finish Powder –fixáló púder 19700

Ismertető(k): 0

HD Microprimer  –  fixáló púder Termék kód: 19700/00  Mennyiség: 20 g A HD Micro Finish Powder egy átlátszó könnyű púder, selyemfehérjével, rögzít, és mattít. Mikro-finom részecskéi ideális hatást nyújtanak a nagyfelbontású kamera technológiákhoz is. Az innovatív összetevők gyulladáscsökkentő, és antibakteriális hatással rendelkeznek, és védelmet...

Ár 6 140 Ft
Bővebben
Raktáron

Cikkszám: Kr 1650

Kr Make-up Corrector 1650

Ismertető(k): 0

Kryolan – Make-up Corrector 11 cm 1650 Sminkeltávolító (javító) Termékkód: 01650/00 Mennyiség: 11 cm A make-up korrektor a precíziós sminkeltávolításhoz készült. Ez a ceruza a szem- és ajak-smink apró korrekciójára hatékony. Tartalék tippek. A tollban lévő precíziós sminkeltávolító, a szem- és ajak-smink kismértékű módosítására szolgál. Ez a termék finom...

Ár 3 470 Ft
Bővebben
Raktáron

Cikkszám: PB BD-

PB Brown Definition BD-

Ismertető(k): 0

Név: Brown Definition BD- Gyártó: Paris Berlin Termékkód: BD- Mennyiség: 15 cm Vadonatúj fejlesztés. Wax alapú. Nagyon pontos, precíz, és határozott rajzoláshoz lett kialakítva. Nagyon jó fedőképességű, tartós, vízálló. A használatát nagyon kényelmessé teszi egy csavaros mechanizmus, ezért nem is kell hegyezni. A ceruza állaga nagyon jó, elég puha ahhoz,...

Ár 4 460 Ft
Bővebben
Raktáron

Cikkszám: Kr 1091

Kr Contour Pencil 17,5 cm 1091

Ismertető(k): 0

Kryolan   Contour Pencil   Termékkód: 01091/00 Méret: 17,5 cm  Szín: 131 A Kryolan Contour Pencil egy puha texturált ceruza az arc- és a testformázáshoz. Speciális kialakíása miatt ez a ceruza nagyon tartós, és erős színintenzitást biztosít. Lágyabb textúra esetén a ceruza csúcsát a felhordás előtt melegítse. Könnyedén, és egyenletesen siklik. Mindig puha...

Ár 2 880 Ft
Bővebben
Raktáron

Cikkszám: Kr 21006

Kr Üres mini paletta 16-s 21006

Ismertető(k): 0

Név: Üres mini paletta 16-s Gyártó: Kryolan Termékkód: 21006/00 Mennyiség: 1 db Méretek: 11 cm x 9 cm x 1,5 cm A Kryolan üres mini műanyag palettája. A palettát 16 színhez tervezték – 

Ár 1 590 Ft
Bővebben
Raktáron

Cikkszám: Kr 9+072

Kr Glamour Glow – mikronizált kompakt púder 9072

Ismertető(k): 0

Glamour Glow –  mikronizált kompakt púder Termékkód: 09072/00        Mennyiség: 10 g Mikronizált kompakt púder, rendkívül puha, és selymes konzisztenciával, ragyogó fényes, és izzó hatással a bőrre. A Glamour Glow-t egyenletesen kell felhordani bársonyos puffnival, vagy púder ecsettel. Ezt a smink anyagot kellemes kényelem, és a jó tartósság jellemzi. Ez...

Kövess minket Facebook-on